Главная | Регистрация | Вход
Четвер, 28.03.2024, 13:02
Приветствую Вас Гість | RSS
Меню сайта
Яндекс.Метрика
Наш опрос
Як часто у Шаяні
Всього відповідей: 144
Главная » 2009 » Червень » 24 » "Медовий місяць в Закарпатті" новий тур від ДКЗ
"Медовий місяць в Закарпатті" новий тур від ДКЗ
10:24
Готується до запуску новий проект від ІРС "ДКЗ" та  популярного інтернет ресурсу "Обручка"
Якщо у Вашому житті щойно відбулася знаменна подія, або Ви справляли чи справлятимете її ювілей, то це Запрошення для Вас. 
  "Медовий тиждень в Закарпатті"
 Учасниками тижневого туру в кількох турзакладах зможуть стати всі, у кого після їх весілля та ювілеїв спільного життя проминуло не більше місяця. Детальніше на форумі "Обручки" >>>
Просмотров: 1596 | Добавил: sanator | Рейтинг: 5.0/2 |
Всего комментариев: 1
1 sanator  
2
Якщо у Вашому житті щойно відбулася знаменна подія, або Ви справляли чи справлятимете її ювілей, то це Запрошення для Вас. ==================================================================
Запрошеня на участь в проекті «Медовий тиждень в Закарпатті»

Від імені санаторно-курортного та туристичного Закарпаття маємо приємну нагоду привітати Вас із пам’ятним днем у Вашому житті коли Ваші серця поєдналися в єдине.
Нам особливо буде приємно, якщо дві пляшки чудового шампанського, оздоблені додатково і нашими ексклюзивними етикетками, які ми надішлемо Вам поштою негайно на Ваше замовлення, прикрасять Ваш святковий стіл. (дізнатись більше про це, а також вибрати і замовити етикетку на сайті "Обручка")
Разом із тим, повідомлюємо Вас і про те, що контр лист етикетки дає Вам право прийняти участь у одному із спеціальних турів-конкурсів від ІРС «ДКЗ» для молодожонів - «Медовий тиждень в Закарпатті». За час гостювання у цьому чудовому краю, Ви матимете можливість зупинитися почергово у спеціально оздоблених у весільному стилі номерах трьох із багатьох кращих санаторіїв, турбаз, курортів Закарпаття.
Також Ви прийматимете участь у весільних конкурсах-забавах серед молодих пар та ювілярів, які проводитимуть кращі старости чи тамади із різних регіонів України.
Для участі в цьому проекті Вам необхідно зареєструватися на порталі ІРС «ДКЗ» із позначкою: «учасник «Медовий тиждень в Закарпатті», повідомити про своє бажання вказавши дату реєстрації шлюбу та в якості кого прийматимете участь (учасник, староста, глядач, вболівальник) Перейти до реєстрації>>>
Єдина наша умова – дата заїзду не повинна бути пізніше одного місяця від дня проведення весілля чи його ювілею. Але, так як проект «Медовий тиждень в Закарпатті» проводитиметься постійно протягом всього року, шанси попасти на це оригінальне і цікаве дійство матимуть всі, незалежно від дати проведення їх весілля.

Щиро – уклінно Диспетчер курортів Закарпаття

Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входа
Календар подій новостей
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук на сайті
Інші сайти системи ДКЗ

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024 | Безкоштовний хостинг uCoz